Dorești o informație?

+40 (758) 877 477+40 (758) 877 480

Acreditată de

Înscriere

Înscrierile se fac la secretariatul şcolii de pe Bd-ul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 67 - Casa Cărții, et. 2, intrarea pe lângă oficiul poștal.

In fiecare zi de luni până vineri de la orele 10:00- 18:00.

Dacă doreşti să ţi ocupi un loc din timp pentru una dintre specializări, te poţi înscrie foarte uşor şi online completănd formularul de mai jos.


Toate câmpurile notate cu * sunt obligatorii!Prin completarea formularului, vă daţi consimţământul ca datele personale să fie utilizate pentru transmiterea ofertei de programe de formare profesională. Ele vor fi securizate în baza de date a SC EUROASIA SRL. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Administratorul SC EUROASIA SRL. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.